Koke, mose, fryse

brukerhistorier Jun 14, 2023

Siden 2006 har jeg forberedt hjemmelaget sondemat flere ganger i uken, slik at vi alltid har mat klar til matpakke, turmat eller om vi skal på besøk. Men hjemmelaget sondemat gjør seg ikke helt selv.

Vi justerer oppskrifter etter sesong og toleranser. Vi setter opp matplaner og oppskrifter for hver uke, slik at både assistenter og vi som foreldre vet hvilken mat som skal tilberedes og gis.

Variasjon har vært viktig, så for oss har det fungert fint med syv ulike supper som roteres gjennom uka. På handlelistene står fisk, kjøtt, grønnsaker og bønner til 28 måltider hver uke. Vår blender tar 2 liter som gir fem måltider pr batch.

Les gründerhistorien her.

I videoen kan du se prosessen med å tilberede hjemmelaget sondemat, det er tidkrevende og ønsket om en enklere løsning har jeg hatt lenge. Det har vært fantastisk å ta Hiquid Food blended soups i bruk her hjemme. Med fire av syv supper klare hver uke, er arbeidsmengden redusert og vi har fått større frihet til for eksempel å kunne reise uten å frykte for at maten tiner og blir dårlig. Det oppleves trygt å ha supper der ingrediensene er nøye utvalgt, har høy kvalitet og er frysetørket for lang holdbarhet.

Jeg håper Hiquid Food blended soups kan være et alternativ for deg, noe som bidrar til å gjøre hverdagen litt enklere.

Ekte suppekjærlighet fra Heidi