Hiquid Food AS

Vi er et norsk selskap som gjør frysetørket råvarebasert sondeernæring tilgjengelig for alle som har behov for gastrostomi for å spise.

Våre måltider består bare av pulver av frysetørket kjøtt, fisk, belgfrukter, grønnsaker, frukt, bær og urter, og kan nytes sammen med venner og familie.

Hiquid Food blended soups er utviklet i samarbeid med ernæringsfysiologer, og er et næringsmiddel for spesielle medisinske formål.

Etter å ha laget hjemmelaget sondemat i 18 år, ønsker vi å tilby et tilskuddsprodukt som lett kan tas med ut på tur, i matboksen, på besøk, på ferie eller i andre situasjoner når man ikke har utstyr tilgjengelig for å koke og mose maten selv. Dette vil gi oss og forhåpentligvis deg mer tid til alt det andre!
Vi jobber for at også de som gir og får mat i knappen skal ha en rimelig valgfrihet med hensyn til mat. Det betyr at vi ønsker å kunne velge sondeernæring med ingredienser som er nøye utvalgt og sammensatt for å skape gode sanseopplevelser, fremme matglede og bidra til hyggelige måltidsfellesskap sammen med venner og familie!
Etter 18 år gjør vi noe med dette for alle oss som gir eller får mat i sonde. Vi gleder oss til å kunne si:

Nå er det mat!

Gründerteamet

Heidi Aabrekk
Gründer og daglig leder
97043426

[email protected]

Elisabeth Hunnes
Informasjonsansvarlig og markedssjef
92090466
[email protected]

Christina Kjeserud Ose
Fagsjef og klinisk ernæringsfysiolog
(i fødselspermisjon)
93424622
[email protected]

Omtaler i media

Dagens medisin, 10.04.2023

Vil tilby sondemat fra naturlige råvarer som de første i Europa

Les mer

Firda Tidend (+), 09.03.2023

Vil bli først i Europa med nytt tilbod

Les mer

TV2.no, 21.05.2023

Simen Aabrekk tålte ikke maten han måtte få gjennom en sonde i magen. Etter at moren tok grep, har livsgleden økt betraktelig.

Les mer