Digitalt kurs:
Råvarebasert sondeernæring

Vi har samlet informasjon om råvarebasert sondeernæring for hele teamet rundt personer med gastrostomi.

I kurset finner du bl.a. informasjon om tilskuddsproduktene Hiquid Food blended soups og oppskriftsforslag for Hiquid food homemade, for å sikre en god ernæringsplan.

Fyll ut skjema så vil du automatisk få tilsendt tilgang til det digitale kurset.

 

Digitalt kurs på PC/Mac eller rett i lomma

Når skjemaet over er sendt inn vil du automatisk få e-post tilsendt med passord. Brukernavnet ditt er e-postadressen du oppgav i skjemaet. Kurset som du får tilgang til ligger på kursplattformen Kajabi som også er en egen app. Det betyr at du kan se/høre kurset på mobiltelefonen i tillegg til på PC/Mac. 

Om du ønsker å se kurset på mobilen kan du laste ned appen og logge på med brukernavn (din e-postadresse) og passord (som du har mottatt på mail). Det er mulig å logge inn flere ganger for å se kurset og laste ned ressurser. 

 

Se kurset på mobilen via appen Kajabi:

Last ned Kajabi fra App Store

Last ned Kajabi fra Google Play

 

Se kurset på PC eller Mac:

Klikk her for å logge inn og se kurset via din nettleser. 

Oppbygningen av kurset

Kurset består av 10 moduler med en eller flere tilhørende leksjoner. Vi har samlet informasjon om råvarebasert sondeernæring for hele teamet rundt personer med gastrostomi. I kurset finner du informasjon om tilskuddsproduktene Hiquid Food blended soups og oppskriftsforslag for Hiquid food homemade, for å sikre en god ernæringsplan.