Heidi Aabrekk forteller om frysetørket sondemat av råvarer

Webinar erstatter fagkvelder

siste nytt Aug 18, 2023

Vi erstatter de planlagte fagkveldene i Bergen og Trondheim i september med et gratis webinar.

For hvem?
Vi inviterer helsepersonell, pasienter med tygge- og svelgevansker og deres pårørende til en spennende digital fagkveld 20.9.2023 kl 1730-2030 der vi får høre flere innlegg om sondeernæring og prosessering av mat, samt presentasjon av Hiquid Food og produktserien Hiquid Food blended soups.

Påmelding til digital fagkveld 20.9.2023 finner du her. 

 Foredragsholdere pr d.d.

  • Heidi Aabrekk - Historien bak Hiquid Food AS
  • Ingrid Jelling, klinisk ernæringsfysiolog ved Sykeshuset Østfold - Hjemmelaget mat i sonde
  • Simon Dankel, professor i ernæring ved UiB - Kunnskapsgrunnlaget for sondeernæring
  • Christina Kjeserud Ose, fagsjef og klinisk ernæringsfysiolog i Hiquid Food AS - Presentasjon av Hiquid Food blended soups

 - Målet med fagkvelden er å samle de som ønsker å lære mer om råvarebasert sondemat. Nå erstatter vi de planlagte fagkveldene i Bergen og Trondheim med et webinar og håper med det at enda flere kan få dette med seg, sier Heidi Aabrekk, gründer av Hiquid Food AS.

 - Fagkvelden i  Oslo i februar var en innholdsrik og positiv opplevelse. Det var første gangen jeg hadde hørt fagfolk snakke positivt om hjemmelaget sondemat og det var veldig motiverende, forteller Lene McGregor, mor til et barn med behov for sondeernæring. 

Hva er Hiquid Food?
Hiquid Food blended soups er råvarebasert sondeernæring for pasienter med gastrostomi. Hiquid Food blended soups inneholder bare pulver av frysetørket kjøtt, fisk, belgfrukter, grønnsaker, frukt, bær og urter. Ingrediensene er nøye utvalgt og sammensatt for å skape gode sanseopplevelser, fremme matglede og invitere til et måltidsfellesskap sammen med venner og familie.

 Det vil bli  en gjennomgang av alle produktene underveis i webinaret.