Heidi Aabrekk forteller om frysetørket sondemat av råvarer

Fagkvelder i Bergen og Trondheim i september

siste nytt Apr 24, 2023

I februar var vi i Oslo - og denne gangen er det Bergen og Trondheim sin tur når Hiquid Food AS inviterer til fagkveld for helsepersonell, pasienter med tygge- og svelgevansker og deres pårørende, 20.9 og 21.9 kl 1630-2030.

Er du nysgjerrig på den nye frysetørkede sondematen fra Hiquid Food som kun er laget av råvarer som kjøtt, fisk, grønnsaker, belgfrukter, bær, frukt og urter? Vil du lære mer om muligheter og utfordringer med gastrostomi? Og vil du høre mer om klinisk erfaring med hjemmelaget sondemat? Mer utfyllende program kommer.

"Fagkvelden i februar var en innholdsrik og positiv opplevelse. Det var første gangen jeg hadde hørt fagfolk snakke positivt om hjemmelaget sondemat og det var veldig motiverende, forteller Lene McGregor, mor til et barn med behov for sondeernæring. 23 deltagere fikk denne kvelden faglig påfyll og mulighet til å dele erfaringer med hjemmelaget sondemat og se hvordan produktene fra Hiquid Food kan tilberedes og serveres."

- Målet med fagkvelden var å samle de som ønsket å lære mer om råvarebasert sondemat og å få innspill på produktet som er under utvikling, sier gründer Heidi Aabrekk. - Og nå er vi klare for to nye fagkvelder i Bergen og Trondheim, henholdsvis 20.9 og 21.9 kl 16.30-20.30. Påmelding til fagkvelder høsten 2023 finner du her. 

Hva er Hiquid Food?
Hiquid Food blended soups er råvarebasert sondeernæring for pasienter med gastrostomi. Hiquid Food blended soups inneholder bare pulver av frysetørket kjøtt, fisk, belgfrukter, grønnsaker, frukt, bær og urter. Ingrediensene er nøye utvalgt og sammensatt for å skape gode sanseopplevelser, fremme matglede og invitere til et måltidsfellesskap sammen med venner og familie.

 Det vil bli demonstrasjon av alle produktene underveis i fagkvelden hvor dere får se på fargene, lukte og vurdere konsistensen ved opptrekk i sprøyte.